Adverteren op pimenjiska.nl

geschreven door Pim op

Er is ruimte om te adverteren op  pimenjiska.nl. We bieden verschillende opties en over alles kan overlegd worden. Neem contact op via info@pimenjiska.nl om jouw uiting op onze site te publiceren!

Advertentie

In de sidebar is ruimte voor een logo met een link. Deze sidebar komt op elke pagina terug en springt dus gegarandeerd in het oog! We bieden op dit moment ruimte aan volgens het betaal-wat-je-wilt-principe. Elke prijs is dus goed!

Advertorial

Een advertorial komt als het laatste nieuws in de nieuwsfeed. Bezoekers op de site zullen de advertorial als eerste zien, zolang de advertorial het laatste bericht is. Dat is het meestal twee dagen. Het bericht staat daarna nog ongeveer 12 dagen op de voorpagina.

Productreviews

Wij proberen graag reisproducten uit, van reisspullen tot uitstapjes; wij schrijven in een nieuwsbericht onze persoonlijk mening erover en ervaringen ermee.

Linkbuilding

Liever nog dan een simpel linkje, schrijven wij graag een stukje tekst over jouw website, dat kan als een advertorial of als een productreview. Tegelijkertijd is er dan natuurlijk ook plaats voor een advertentie in de sidebar!

Adverteren op pimenjiska.nl

Neem contact op via info@pimenjiska.nl.